fbpx
Annonce

Avis: PSG står klar med kæmpe kontrakt til Dembélé

Simon Arun Vrábel - 01.05.22

// Ousmane Dembélé

PSG's interesse i Dembélé er en offentlig hemmelighed og med få måneder indtil sommerens transfervindue er der nu kommet tal på hvor stor en løn franmændene angiveligt er villige til at give Dembélé for hans underskrift.

Rygterne om Ousmane Dembélé har været mange og angiveligt vil franskmanden gerne blive i Barca, hvor Xavis tillid har været blandt de vigtigste faktorer dertil. Samtidig lurer franske PSG dog i kulissen og nu mener den normalt velinformerede catalanske journalist Toni Juanmarti fra avisen Sport at vide, hvor stor en lønpakke den franske hovedstadsklub står klar med, og der er ikke tale om småpenge.

Ousmane Dembélés kontrakt udløber til sommer og franskmanden er én af de Barca-spillere, som der er blevet skrevet allermest om i det seneste år. Så sent som i vinter forsøgte den sportslige ledelse at skille sig af med den 24-årige angriber og fordi Dembélé satte sig imod et skifte anså mange det som endnu et tegn på, at han allerede har lavet en aftale med de nyligt kårede franske mestre.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Hvis man skal tro rygterne så vil Barca og Dembélé begge gerne forlænge samarbejdet, men franskmandens kontroversielle agent, Moussa Sissoko, har svært ved at få øjnene væk fra de mange millioner, som lokker i Paris.

Ifølge journalisten Toni Juanmarti står PSG nemlig klar med svimmelende 17 millioner euro efter skat – per sæson. Hertil skal lægges diverse bonusser og en sign-on bonus. Juanmarti mener desuden at vide, at Dembélé ønsker at få en afklaring på sin kontraktsituation hurtigst muligt og han har derfor bedt sin agent om at færdiggøre forhandlingerne inden udgangen af maj.

Den sportslige ledelse, Xavi og Dembélés holdkammerater ønsker alle, at franskmanden forsætter på Camp Nou og ligesom det er tilfældet med mange andre spillere i truppen forventes det, at Dembélé accepterer det lønhierarki, som klubben er ved at bygge. Selvom a Moussa Sissoko i disse dage angiveligt har genoptaget forhandlingerne med Barca er der derfor ikke meget at forhandle om, og det lader nu til, at Dembélé har to konkrete tilbud liggende på bordet som han skal vælge imellem.

Hvis Juanmarti har ret i, at Dembélé ønsker en afklaring inden udgangen af maj får de danske Barca-fan endelig en afslutning på den lange transfersaga om Dembélés fremtid.

.:FORSIDE:.