fbpx
Annonce

Avis: Pjanic accepterer ikke at rejse på fri transfer

FCBARCELONA.DK - 05.07.21

// Miralem Pjanic


Der har været forlydender om, at Barca vil lade Miralem Pjanic forlade klubben på fri transfer for at spare hans løn, men det er midtbanespilleren angiveligt ikke interesseret i. Dermed kan det trække op til en konflikt.

Barcas ledelse er godt i gang med at finde måder til at nedbringe truppens alt for høje lønninger. Derfor har man angiveligt tilbudt Pjanic at rejse kvit og frit, men det er ikke noget den bosniske spiller har tænkt sig at tage imod. Det fortæller avisen Marca.

Det vides ikke hvad Pjanic begrunder sit svar med, men umiddelbart kan der kun være to årsager. Den mest sandsynlige er, at Pjanic frygter han ikke kan få samme løn i en ny klub og derfor ønsker en kompensation for at rejse, altså et rent økonomisk argument.

Det kan også være han vil blive i klubben og bevise for sig selv og alle andre, at han har niveuaet til at gøre sig gældende i en storklub som FC Barcelona. Pjanic' første sæson var en stor skuffelse.

Under alle omstændigheder ser det ikke ud til, at Barca får en hurtig afklaring omkring Pjanic. Koeman regner angiveligt ikke med ham, så måske en konflikt er under opsejling.

.:FORSIDE:.