fbpx
Annonce

Avis: Ousmane Dembélés fremtid er stadig åben

Anders Lang Jensen - 24.02.22

// Ousmane Dembélé

ps5 art


Da januars transfervindue smækkede i, var spørgsmålstegnet stort omkring Ousmane Dembélé. Kantspilleren forblev i Barca, og Dembélé får stadig spilletid af Xavi. Faktisk er en fremtid på Camp Nou ikke udelukket, meldes det.

Det er ikke gået nogens næse forbi, at Ousmane Dembélé har kontraktudløb efter denne sæson, og luften mellem parterne er lige nu iskold. Barca forsøgte at sælge franskmanden i vinter, men der kom ingen løsning, og det har skabt et stort dilemma i og omkring klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Cheftræner Xavi har de sidste par kampe givet spilletid til Dembélé, hvilket er blevet værdsat af franskmanden. Dembélé er glad for at være i Barca under Xavi, hvilket gør, at en fremtid i det catalanske rent faktisk fortsat er en mulighed. Det melder avisen Sport.

Ifølge avisen kommer Barca ikke til at henvende sig mere i jagten på en forlængelse, men det er en reel mulighed, at Dembélé sammen med sin omdiskuterede agent, Moussa Sissoko, vil tage kontakt til ledelsen i håbet om en potentiel forlængelse på Camp Nou.

Ousmane Dembélé har vist gode takter de seneste kampe, hvor han blandt andet startede inde i sejren mod Valencia og var involveret i to scoringer. Spilleren selv er glad lige nu, og derfor er fremtiden altså stadig åben for Dembélés vedkommende.

.:FORSIDE:.