fbpx
Annonce

Avis: Der er ingen bekymringer for Araújo

Markus Johannessen - 25.02.23

Ronald Araújo måtte udgå i 82. minut mod Manchester United, da han oplevede ubehag i den lårmuskel, der holdt ham på skadeslisten i slutningen af 2022. Barca og Araújo kan dog angiveligt ånde lettet op.

Catalanerne måtte erkende et skuffende Europa League-exit efter nederlaget til Manchester United på Old Trafford. Ikke nok med endnu en europæisk nedtur, var Xavi og co. også et øjeblik bekymrede for Araújos fysiske tilstand, da han blev skiftet ud grundet risiko for en tilbagevendende skade.

Artiklen fortsætter under annoncen


Holdet har på det seneste både været svækket af skader og karantæner, hvilket blandt andet har holdt Dembélé, Gavi og Pedri uden for kridtstregerne, samt Busquets i det første opgør mod United. 

Nu skal catalanerne se fremad og fokusere på ligaen og Copa del Rey, hvilket ville betyde en karastrofe for Xavi, hvis Araújo igen måtte fremgå på skadeslisten. Den 23-årige uruguayaner er en sand leder i bagkæden og spiller en enorm rolle i Barcas defensiv. 

Både Xavi og Araújo nedtonede årsagen til forsvarsspillerens udskiftning, og ifølge den catalanske avis Sport, blev Araújo undersøgt grundigt i timerne efter kampen. Ifølge Sport er der heldigvis ingen tegn på en skade og der er ingen bekymringer for et tilbagefald, så han er angiveligt allerede meldt klar til at spille igen søndag.

Det vil dog være forståeligt, hvis Xavi påpasseligt sparer den defensive dirigent mod Almería, så han er 100% klar til det vigtige El Clásico-opgør på torsdag i Copa del Rey semifinalen.



 

// Ronald Araujo
.:FORSIDE:.