fbpx
Annonce

Avis: Dembélés agent er i Barcelona for at forhandle

FCBARCELONA.DK - 27.04.22

// Ousmane Dembélé

Lykkes det alligevel for Barca og Ousmane Dembélé at blive enige om en forlængelse? I hvert fald ser begge parter ud til at gøre et sidste forsøg, for spillerens agent meldes ankommet til Barcelona for at forhandle.

Det er avisen Sport der fortæller at Moussa Sissoko er ankommet til Barcalona i dag og at formålet med besøget er at mødes med Barcas sportslige ledelse for at tale om en mulig forlængelse.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Xavi har ved flere lejligheder udtalt, at han hellere end gerne vil beholde Dembélé og det ønske vil klubben forsøge at opfylde, men ikke for enhver pris. Klubbens stramme økonomi sætter grænser for hvad Dembélé kan få i løn og den grænse vil ikke blive overskredet.

Der er ingen tvivl om at Dembélé kan tjene mere andre steder og Sissoko vil samtidig kunne hente en fed bonus ved et klubskifte, men Dembélé har angiveligt bedt sin agent forsøge at finde en løsning, så han kan blive i klubben.

Det er tydeligt at Dembélé trives bedre end nogensinde i Barca. Han får masser af spilletid under Xavi og har en hovedrolle på holdet. Det skulle have fået den 24-årige angriber til at genoverveje sin fodboldmæssige fremtid, hvor alt tidligere tydede på et skifte.

Det har været uenighed om lønnen der skilte parterne tidligere på sæsonen, hvor forhandlingerne brød sammen. Spørgsmålet er nu om Sissokos besøg kan løsne situationen op.

En ting er helt sikkert og det er at Barca ikke vil have et nyt langtrukkent forløb. Hvis man ikke føler Sissiko viser reel forhandlingsvilje, vil men angiveligt opgive at forlænge med angriberen og i stedet se på andre mulige løsninger.

.:FORSIDE:.