fbpx
Annonce

Avis: Barca afviste bud på 70 mio. for Raphinha

Simon Arun Vrábel - 25.02.23

// Raphinha

Torsdag kunne flere af de catalanske medier fortælle, at Barca angiveligt afviste et bud fra Arsenal på 70 millioner euro for Raphinha i vinterens transfervindue. Årsagen skulle være, at man mener at brasilianerens pris vil stige yderligere.

Barcas brasilianske angriber Raphinha har endnu ikke fået det helt store gennembrud på det catalanske førstehold, men alligevel tiltrækker han sig opmærksomhed fra flere europæiske storklubber. Torsdag morgen forlyder, det at Arsenal sendte et officielt og lukrativt tilbud til Barca, som man dog valgte at afvise.

Raphinha var én af de spillere, som der var allermest polemik om i løbet af sidste sommers transfervindue. Den brasilianske angriber havde stor betydning for sin daværende engelske klub Leeds, som han hjalp til overlevelse i Premier League og da andre storklubber også ønskede brasilianerens underskrift prøvede englænderne at presse prisen yderligere op.

Artiklen fortsætter under annoncen


Raphinha ville dog helst til Barca og derfor endte catalanerne med at betale 58 millioner euro plus syv millioner i variabler og det må siges at være et kæmpe beløb når man tager den økonomiske situation i klubben in mente. Derfor er det da også opsigtsvækkende, at flere catalanske aviser, heriblandt avisen Sport, torsdag morgen kunne fortælle, at den sportslige ledelse i vinter afviste et konkret bud fra Arsenal på Raphinha.

Avisen fortæller, at ”The Gunners” angiveligt stod klar med en check på 70 millioner euro for Raphinha og havde man takket ja til den, ville man som minimum have tjent fem millioner euro på brasilianeren. Om det var den sportslige ledelse eller Xavi som i sidste ende afviste buddet, melder historien ikke noget om, men faktum er, at Arsenal blev afvist da man er overbevist om, at Raphinha med sine 26 år vil stige yderligere i pris i takt med hans præstationer i blaugrana.

I sin første sæson har Raphinha scoret syv mål og lagt ni assist fordelt på 32 kampe i samtlige turneringer.

.:FORSIDE:.