fbpx
Annonce

Raphinha ivrig efter at genvinde startplads efter skade

Peter Vyff - 03.11.23

// Raphinha

Barca har været hårdt ramt af skader i denne sæson, og blandt andre Raphinha har siddet ude i længere tid. Kantspilleren nærmer sig dog topformen igen, og han arbejder derfor hårdt på at genvinde sin plads i startopstillingen.

Den 26-årige Raphinha har haft en svær sæson, hvor han har måtte håndtere flere tilbageslag. Barca havde store forventninger til brasilianeren efter Ousmane Dembélés skifte, men efter hans udvisning i første kamp mod Getafe, åbnede han døren for Lamine Yamal, der har fået langt mere spilletid end forventet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og netop som Raphinha så ud til at genfinde sit topniveau, pådrog han sig en lårskade i sejren over Sevilla, hvilket holdt ham ude i en måneds tid. Landsholdsfløjen er dog tilbage i kampform, og han blev senest indskiftet mod Real Madrid, hvor han dog ikke gjorde det store væsen af sig.

Brasilianeren er dog ifølge avisen Sport ivrig efter at genetablere sig som fast starter for Barca. Den tidligere Leeds-spiller har da også ofte vist sig betydningsfuld for Xavi, ligemeget om han er kommet ind fra bænken eller som en del af startopstillingen.

Raphinha har derfor også gode forudsætninger for fast spilletid, men det bliver en hård duel med Lamine Yamal og Ferran Torres. Robert Lewandowski er selvskrevet til en plads i front, siden hans comeback fra hans skade, ligesom det lader til, at João Félix ynder stor tillid under Xavi.

Cheftræneren står dermed med et luksusproblem forud for kampen mod Real Sociedad, hvor holdet har hårdt brug for en sejr for ikke at tabe terræn i toppen af La Liga. Xavi kan dog glæde sig over at størstedelen af hans skadede spillere snart er tilbage, hvilket forhåbentlig kan stabilisere det spillemæssige niveau, der for ofte har været svingende i denne sæson.



.:FORSIDE:.