fbpx

Medie: Barca har prissat Raphinha til 70 mio. euro

Simon Arun Vrábel - 16.11.23

// Raphinha

For få dage siden kunne den catalanske presse fortælle, at ledelsen i Barca er splittet omkring Raphinhas fremtid, og nu skulle man angiveligt have taget skridtet videre og prissat den brasilianske angriber, hvilket har fanget flere engelske klubbers interesse.

Brasilianske Raphinha har ikke fået det gennembrud, som man havde håbet på, og med Lamine Yamals eksplosive udvikling, overvejer man angiveligt at sælge brasilianeren tilbage til England, hvor en lang række bejlere følger situationen i Barca.

Raphinha blev hentet til Camp Nou i sidste sommer for 58 millioner euro, hvilket især var bemærkelsesværdigt med tanke på klubbens økonomi. Den 26-årige brasilianer havde dog imponeret stort hos Leeds United, og samtidig var tanken, at brasilianeren skulle kæmpe en sund kamp med Dembélé om spilletiden i den højre angrebsside.

Artiklen fortsætter under annoncen


I mellemtiden forlod Dembélé dog klubben, og selvom Raphinha spillede en godkendt første sæson, så har brasilianeren især i denne sæson skuffet. Angriberens spilletid er blevet afbrudt af både en karantæne, en mindre skade, samt behovet for at skulle hvile som konsekvens af det tætte kampprogram. Resultatet er blevet en halvsløj sæson indtil videre, som har fået ledelsen til at overveje at sælge Raphinha til sommer.

Mediet Fichajes kan nu fortælle, at man har taget skridtet videre og prissat Raphinha til 70 millioner euro, og dette beløb skulle på ingen måder have skræmt de mange engelske klubber væk. Øverst på listen over interesserede klubber skulle angiveligt være Chelsea, imens Arsenal ifølge mediet også skulle følge situationen tæt. Newcastle har også tidligere været meldt interesseret i den 26-årige angriber, og ingen af de tre klubber skulle have nogle problemer med at møde Barcas pris.

I denne sæson er det kun blevet til 402 minutter for Raphinha fordelt på 11 kampe. Brasilianeren har scoret to mål og lavet tre assist.

.:FORSIDE:.