fbpx

Avis: Barca åbne for tilbud på Balde og Torres

Peter Vyff - 23.05.24

// Ferran Torres // Alejandro Balde

Barca har hårdt brug for at sælge spillere for at få råd til at forstærke holdet. Catalanerne skulle i den forbindelse være klar til at tage afsked med både Alejandro Balde og Ferran Torres, hvis buddene er høje nok.

Sæsonen er snart slut, og andenpladsen er endeligt kommet i hus, selvom Barca stadig mangler at spille sidste kamp mod Sevilla. Ledelsens fokus er derfor nu skiftet til transfervinduet som snart åbner, og hvor man har store planer om at genopruste førsteholdet.

Catalanerne er dog som bekendt nødt til at sælge spillere før der kan hentes forstærkninger, hvilket har gjort fremtiden usikker for en række navne i truppen. Og ifølge avisen AS drejer det sig blandt andre om Ferran Torres og Alejandro Balde, som ledelsen nu skulle have placeret på transfermarkedet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Spillerne har ellers været inde omkring startopstillingen i et stykke tid, men skader har dog haft stor betydning for dem begge i denne sæson. Især Balde har været hårdt ramt, da han har siddet ude med en skade siden startet af året, og han forventes derfor også at misse den kommende EM-slutrunde.

Stortalentets form har samtidig også været ganske svingende i efteråret, hvor han ikke formåede at leve op til de store forventninger. Catalanerne har derfor sat ham til salg for at undersøge, hvor stor interessen er for ham, og man er angiveligt klar til at sælge ham hvis buddet er højt nok.

Hvad angår Ferran Torres, er situationen lidt den samme, selvom han i perioder har været en af holdets farligste spillere. Det er da også blevet til 11 mål og 4 assists, men også kantspilleren har været skadet i længere tid, og hans form har været for svingende.

Ledelsen er derfor også klar til at lytte til bud på Torres, og ifølge AS, skal de være i omegnen af 35-40 mio. euro. Den 24-årige Torres har dog hele tiden fastholdt sit ønske om at fortsætte hos Barca, og det kan derfor blive svært at overtale ham til et skifte.

balde34F

.:FORSIDE:.