fbpx

Torres - samme antal mål som i hele sidste sæson

FCBARCELONA.DK - 06.01.24

 


Trods en noget sekundær rolle denne sæson, er det lykkes fint for Ferran Torres at finde vej til netmaskerne. Her hvor man er nået halvvejs på sæsonen, har han allerede scoret samme antal mål som i hele sidste sæson.

Ferran Torres har måtte se sig selv i rollen som fjerdevalget i angrebet efter Lewandowski, Raphinha og Joao Félix, men alligevel har det været en skarpere spanier man har set i denne sæson.

Efter at man rundede 19. spillerunde denne uge i La Liga og dermed præcist er halvvejs, er Torres noteret for syv fuldtræffere, fordelt med fire i ligaen og tre i Champions League.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er præcist samme antal som i hele sidste sæson, hvor Torres da også kæmpede forgæves med at finde topformen. Han blev udsat for massiv kritik for de manglende mål og rygterne om et salg tog til.

Xavi har dog holdt fast i troen på den 23-årige angribers kvaliteter og det har Torres kvitteret for med flere mål, og uden at brokke sig offentligt over sin reserverolle.

Måske billedet er ved at vende for Torres. Han startede på banen mod Las Palmas i torsdags og scorede det udlignende mål til 1-1 i holdets 1-2 sejr. I stedet var det Joao Félix der tog plads på bænken, så måske rollerne er blevet byttet om.// Ferran Torres
.:FORSIDE:.