FCBARCELONA.DK - 20.11.23

// Spanien // Ferran Torres

Ferran Torres blev søndag afgørende for Spanien, da Barca angriberen både scorede og assisterede i sejren på 3-1 over Georgien. Også Iñigo Martínez og Gavi startede inde, mens Lamine Yamal blev skiftet ind i anden halvleg.

Spanien var inden søndagens EM-kvalifikationskamp hjemme mod Georgien allerede sikret det videre avancement fra gruppen, men havde dog en førsteplads at kæmpe om. Derfor var der der heller ikke den store overraskelse i, at spanierne vandt med 3-1 og tog førstepladsen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art

Ferrran Torres stod for assisten ved det første mål, da han sendte et knivskarpt indlæg ind til den franskfødste spanier, Robin Le Normand, som headede bolden i mål til 1-0 efter bare fire minutter. Overraskende slog Georgien tilbage efter blot 10 minutter med en udligning til 1-1, som var stillingen ved pausen.

I anden halvleg tog Ferran Torres så sagen i egen hånd, da han på et indlæg headede Spanien i front efter 55 minutter. Til slut var det et selvmål af udeholdet, som sikrede den spanske sejr på 3-1. En sikker sejr i en kamp, som vil blive husket for Gavis grimme knæskade efter 26 minutter af kampen.