fbpx

Barca Atlético spiller første oprykningsfinale i aften

FCBARCELONA.DK - 16.06.24

 


Barca Atlétic er kun to kampe fra at rykke op i næstbedste række og i aften skal de forsøge at skabe et godt udgangspunkt hjemme på Estadi Johan Cruyff, når Córdoba lægger vejen forbi i det første af to finaleopgør.

Barca Atlétic, der er klubben andethold, står i en direkte duel med Córdoba i kampen om en plads i næste sæsons La Liga 2. Der spilles både ude og hjemme og i aften handler det om opgøret i Barcelona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her kan træner Rafa Márquez glæde sig over, at Mika Faye er tilbage fra landskampe med Senegal, så holdet kan stille i stærkest mulige formation. 'Vi har forberzedt og rigtig godt og nu handler det om at nyde det og spille godt med' udtalte han i går.

'Córdoba er et meget erfarent og intenst hold og de har lige så meget lyst til at rykke op som os, så det bliver en svær kamp. De kommer ikke for at spekulere i et resultat inden returkampen' fortatte han.

Også anfører Marc Casadó udtalte sig opgøret. 'Vi glæder meget til at spille kampen, for det handler om en finale om oprykning. Vi er i en af vores bedste perioder på sæsonen og med selvtillid til se frem til kampen med glæde' kom det fra ham.

Returkampen i Córdoba spilles om præcis en uge.

marquez1F

// Barca Atletic
.:FORSIDE:.