fbpx

Torres: ’Godt at vi skal kæmpe om pladserne’

Simon Arun Vrábel - 05.01.24

 


Efter flere kampe uden en plads i startopstillingen, fik Ferran Torres muligheden i kampen mod Las Palmas og spanieren greb i den grad chancen, da han scorede et mål og samtidig blev kåret til kampens spiller.

Ferran Torres har i de seneste mange kampe stået i skyggen af João Félix, og med ankomsten af Vitor Roque er kampen om spilletid i angrebet blevet skærpet, hvilket ifølge Torres kun er positivt.

’Jo mere konkurrence der er om spilletiden, desto bedre er det for holdet og for den enkelte spiller. Det er godt at vi skal kæmpe om pladserne, for så yder vi alle sammen lidt ekstra’, indledte Torres, da han udtalte sig efter opgøret til den spanske tv-station Movistar.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Det var dejligt at score, for det handler om at få så meget ud af den tid, som træneren giver dig på banen, så man kan vinde hans tillid’, forsatte Torres, som scorede målet til 1-1 efter en lille times spil.

’Vi vidste at Las Palmas var en svær modstander på deres egen hjemmebane. De ønsker at have meget boldbesiddelse, og deres offensive forsvarskæde gjorde det svært for os. Det var en vigtig sejr og tre vigtige point’, afsluttede Torres.

Ferran Torres har nu scoret syv mål i denne sæson, hvilket gør ham til den næstmest scorende spiller på holdet, kun overgået af Lewandowski som er noteret for ni mål i alt.// Las Palmas // Ferran Torres
.:FORSIDE:.