fbpx
Annonce

Ferran Torres kan runde kamp nummer 100 imod Betis

Simon Arun Vrábel - 21.01.24

// Ferran Torres

Imens Frenkie de Jong netop har spillet sin kamp nummer 200 i Barca-trøjen, så står Ferran Torres også overfor et rundt jubilæum, da han spiller sin kamp nummer 100 i aften imod Real Betis, hvis han kommer på banen.

23-årige Ferran Torres ankom til Barca i januar 2022, og her to år senere er den spanske landsholdsangriber klar til at runde sin første store milepæl, når han forventes at spille kamp nummer 100.

Ferran Torres var en af de helt store oplevelser i pokalkampen imod Unionistas, og derfor er forventningen da også, at Xavi belønner den spanske angriber med spilletid, når man besøger Real Betis i Sevilla. Torres, som ikke har haft det nemt siden sin ankomst fra Manchester City, er dog i gang med sin hidtil bedste sæson i blaugrana.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den første sæson i Barca endte med 26 kampe og syv mål, imens sæsonen 2022/2023 var noget mere skuffende for Torres, som ligeledes scorede syv mål, men i 45 kampe. Den ustadige præstation fra Torres har betydet en noget svingende opbakning fra de catalanske fans, imens angriberen hele tiden har haft tillid fra Xavi.

Den tillid er Torres nu ved at betale tilbage på, da han i kampen imod Unionistas scorede sit mål nummer otte i denne sæson, og det endda efter kun 28 kampe. Derfor kan Torres se frem til et glædeligt jubilæum, hvis han får minutter i kampen imod Real Betis, da han dermed kan fejre sin kamp nummer 100 i blaugrana.

Den flotte milepæl betyder samtidig, at Barca nu er den klub, som Torres har spillet flest officielle kampe for, da angriberen nåede 43 kampe for Manchester City og inden da 97 for Valencia.



.:FORSIDE:.