fbpx
Annonce

Video: Alvorlige miner da holdet trænede dagen derpå

FCBARCELONA.DK - 15.04.22

// Træning // Eintract Frankfurt

Den gode stemning har domineret de seneste uger på træningsbanen, men sådan var det ikke i dag, da holdet trænede dagen efter skuffelsen mod Eintracht Frankfurt. Det var en flok alvorlige spillere man så.

Det var tydeligvis dagen derpå, da Barcas spillere mødte frem til en gang restitutionstræning på Ciutat Esportiva. Træningen blev indledt med en snak i rundkreds, hvor Xavi vendte indsatsen mod Frankfurt og dernæst forsøgte at rette fokus på mandagens opgave ude mod Cádiz.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der bliver normalt joket og grinet på træningsbanen, men det var ikke mange smil man så på spillernes ansigter i dag. Skuffelsen fra torsdagens kamp sad stadig i kroppen og alle var klar over, at man ikke havde leveret hvad man burde.

Spillerne får en fridag i morgen lørdag, hvor de forhåbentlig kan genvinde lidt af humøret. Søndag formiddag trænes der igen og herefter udtager Xavi sin trup til mandagens kamp i Cádiz.

Eneste lille lyspunkt ved fredagens træning var, at Samuel Umtiti sluttede sig til træningen efter lang tid udenfor med en skade.

Se her en video fra dagens træning:

 

.:FORSIDE:.