fbpx
Annonce

Afstemning: Skal Barca tage Dembélé retur?

Simon Arun Vrábel - 05.07.22

// Ousmane Dembélé

I går søndag kunne de catalanske medier berette, at Barca og Dembélé angiveligt er tæt på at forhandle en 2-årig kontrakt på plads, men spørgsmålet er, om man overhovedet bør byde franskmanden velkommen tilbage eller om han har forpasset sin chance?

Historien om franske Ousmane Dembélé ser ud til at forsætte lidt endnu, for selvom at franskmanden officielt står uden klub og døren til Barca er lukket, så kunne de catalanske medier i går berette om, at parterne er tæt på at forhandle en 2-årig aftale på plads. Men er det nogen god idé?

Dembélé har brugt det seneste år på at beslutte sig for, om han ønsker at forsætte i Barca eller om han mener, at græsset er grønnere andetsteds. Franskmandens besværlige og grådige agent har angiveligt forhandlet med både Chelsea, PSG og angiveligt også Liverpool og Bayern, men uden at en aftale er kommet på plads. Heller ikke forhandlingerne med Barca har båret frugt og fælles for alle aftalerne er, at klubberne har tilbudt for lav en løn.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu er Dembélé i en alder af 25 år klubløs og uden mulighed for at kunne træne med nogen klub. Dén situation har angiveligt frustreret den hurtige angriber i sådan en grad, at den seneste melding går på, at en ny kontrakt på Camp Nou er nært forstående. Men skal Barca overhovedet tage Dembélé til nåde?

På den ene side vil en ny aftale med Dembélé være økonomisk gavnlig for klubben, for man kan derfor på et senere tidspunkt sælge franskmanden, som vurderes til at have en markedsværdi på 30 millioner euro. En Dembélé i form vil dog nemt kunne indbringe langt over 50 millioner euro. På den anden side har afgangen af Dembélé frigivet vigtige lønkroner, som kan bruges til at hente spillere som Raphinha og Lewandowski. Samtidig er mange tilhængere trætte af franskmanden, som man mener er illoyal og pengegrisk.

Spørgsmålet er derfor om Barca bør tage Dembélé tilbage? Deltag i afstemningen herunder.

Afstemning: Skal Barca tage Dembélé retur?

.:FORSIDE:.