AC's scoring var ikke nok mod Frankrig

FCBARCELONA.DK - 26.11.22

// Ousmane Dembélé // Andreas Christensen // Jules Koundé

Det var første kamp ved VM hvor Barca havde spillere på begge mandskaber, da Danmark og Frankrig mødtes. Her lykkedes det for Andreas Christensen at score, men han måtte se Dembélé og Koundé vinde opgøret 2-1.

Tre Barca-spillere var med i de to landes truppe og alle tre startede på banen i anden runde af gruppe D. Andreas Christensen tog plads i det centrale forsvar hos Danmark, mens Koundé lå som højre back og Dembélé i angrebets højre side hos Frankrig.

FCBSHOP art

Det blev et opgør hvor begge hold havde gode perioder og der blev skabt chancer i begge ender. Frankrig virkede dog farligst det meste af tiden, men det var først efter en times spil at de kom foran på en scoring af Mbappé.

Det varede dog kun syv minutter inden at udligningen kom og den stod Andreas Christensen for efter et hjørnespark, hvor Joachim Andersen snittede bolden videre.

Danmark var på vej mod et godt resultat, men i det 86. minut scorede Mbappé for anden gang til slutresultatet 2-1. Dermed er Frankrig sikkert videre fra gruppespillet efter to sejre, men AC og Danmark skal bruge en sejr over Australien på onsdag, for at tage andenpladsen.

Jules Koundé spillede alle 90 minutter, hvor han både gjorde det godt defensivt og offensivt. Ousmane Dembélé, der spillede en god kamp, blev skiftet ud med et kvarter tilbage.