fbpx
Annonce

Afstemning: Hvilken forsvarsspiller skal Barca sælge?

FCBARCELONA.DK - 26.12.23

// Andreas Christensen // Jules Koundé

Meldingerne fra Barcelona går i øjeblikket på, at Barca til sommer henter den udlejede centrale forsvarsspiller Chadi Riad hjem til klubben fra Real Betis. Catalanerne skulle i den forbindelse have besluttet at sælge en af de nuværende centrale forsvarspillere.

Den 20-årige Chadi Riad blev i sommer lejet ud til Real Betis og her har marokkaneren imponeret i en sådan grad, at han er blevet fast man i det andalusiske midterforsvar. Riad har således spillet i Betis' seneste 12 ligakampe i streg, hvor det er er blevet til fuld spilletid i 10 af dem. Barca skulle derfor have besluttet at hente Chadi Riad tilbage efter den igangværende sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med tilgangen af Chadi Riad til det centrale forsvar skulle Barca samtidig have besluttet at sælge en af de centrale forsvarsspillere i truppen. Her er snakken især gået på Jules Koundé og Andreas Christensen, mens man dog også råder også Ronald Araújo, Iñigo Martínez og den udlejede Eric García. De to sidstnævne får man dog næppe noget nævneværdigt for.

Deltag i afstemningen herunder og stem på hvilken central forsvarsspiller, som Barca bør skille sig af med til sommer, hvis man beslutter sig for et salg.

Afstemning: Hvilken forsvarsspiller skal Barca sælge?

.:FORSIDE:.