fbpx
Annonce

Andreas Christensen er klar til EM med Danmark

FCBARCELONA.DK - 18.11.23

// Andreas Christensen

Andreas Christensen spillede samtlige 90 minutter, da Danmark fredag aften besejrede Slovenien med 2-1 i Parken. Med sejren er danskerne nu kvalificeret til EM-slutrunden i Tyskland, hvor AC er selvskreven på holdet.

Andreas Christensen kom aldrig på de store opgaver i hjemmekampen mod Slovenien, for gæsterne blev aldrig nogen alvorlig trussel i Parken. Derfor endte det da også med en fortjent dansk sejr på 2-1.

Barca-spilleren gjorde hvad han skulle på en aften, hvor Danmark havde et massivt overtag i boldbesiddelse og der kom aldrig rigtig tvivl om kampens udfald.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med deltagelsen ved EM til sommer kan Andreas Christensen godt sætte kryds i kalenderen, for han er selvskreven når landstræner Kasper Hjulmann skal udtage sin EM-trup næste år. Her er det reelt kun en skade der kan holde Andreas Christensen ude.

Danmark har en landskamp mere på mandag, hvor holdet møder Nordirland på udebane. Den kamp er uden den store betydning for danskerne og det kan måske betyde at Andreas Christensen bliver sparet, noget som Barca-træner Xavi Hernández helt sikkert vil være glad for.



.:FORSIDE:.