fbpx

Avis: AC's agent har holdt møde Barca

FCBARCELONA.DK - 30.11.23

// Andreas Christensen

De danske Barca-fans har måtte spejde forgæves efter Andreas Christensen i tre ud af de seneste fem kampe og nu er der meldinger om, at danskerens agent har holdt møde med klubben for at høre årsagen til fravalget.

Andreas Christensen blev siddende på bænken i samtlige 90 minutter, da Barca tirsdag besejrede Porto med 2-1. Det var intet enkeltstående tilfælde, for det er en kendsgerning, at den danske forsvarsspiller er røget mere ud i periferien af holdet, efter nærmest at være selvskreven i Xavis startopstilling siden sæsonstarten.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Umiddelbart er det de gode takter fra Iñigo Martínez der har sendt AC ud på bænken på det seneste og den situation er danskeren naturligvis ikke tilfreds med. Nu fortæller avisen Sport, at hans agent holdt møde i går med sportsdirektør Deco.

Der venter et EM til sommer og det sidste AC har brug er, at blive betragtet som reservespiller i Barca, for bliver spilletiden sparsom, kan det koste ham en plads i Danmarks startopstilling ved slutrunden.

Derfor skulle agenten i går have vendt situationen med Deco for at høre om klubbens indtryk af Andreas Christensen og hvilke planer der er med han. Hvad svaret blev, kan avisen Sport ikke fortælle.

Mange forventer at Xavi igen kigger i danskerens retning på søndag, når Atlético Madrid gæster Estadi Olímpic, for Xavi vil sandsynligvis forsøge at fordele kræfterne her i det hårde program..:FORSIDE:.