fbpx
Annonce

Abde og Akhomach kan ikke spille mod Benfica

FCBARCELONA.DK - 21.11.21

// Xavi

instabar


Xavi får store problemer med at sammensætte et slagkraftigt angreb til tirsdagens kamp mod Benfica. Kendsgernerningen er nemlig, at hverken Abde eller Akhomach der spillede mod Espanyol, kan være med i opgøret.

Barca er stadig hårdt ramt af skader blandt truppens angribere, hvor Braithwaite, Dembélé, Agüero og Fati alle er ude. Dermed har Xavi endnu en gang kun Memphis, Luuk de Jong og Demir til pladserne i front til tirsdagens kamp mod Benfica.

Dermed ville det være oplagt at hente hjælp på B-holdet som man så det mod Espanyol, hvor Akhomach og Abde spillede en halvleg hver. Det kommer dog ikke til at ske, for Adbe er ikke indskrevet i Champions League og Akhomach har karantæne som følge af en udvisning i UEFA Youth League.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Heller ikke en tredje angriber fra B-holdet, Ferran Jutglá, kan benyttes, for heller ikke han er indskrevet i Champions League.

Dermed står Xavi i en særdeles svær situation uden angribere der passer til den måde han gerne vil spille på over kanterne. Mod Espanyol var Gavi rykket frem i angrebets venstre side og det bliver nok til et genvalg mod Benfica, mens Demir ligner favoritten til den modsatte side. Det er dog også muligt, at Sergiño Dest når at blive meldt klar til kampen.

Under alle omstændigheder er det en kraftigt svækket Barca-offensiv som Xavi råder over til tirsdagens kamp.

.:FORSIDE:.