Kan Barca også sætte Real Madrid til vægs i pokalen?

FCBARCELONA.DK - 05.04.23

// El Clásico // Copa del Rey

I aften venter der en brag af en kamp, når Barca og Real Madrid skal afgøre, hvem af de to hold der skal videre til pokalfinalen. For Barca er det en enestående mulighed for sende Madrid ud af den tredje turnering.

Man må sige at Barca har haft overtaget indtil nu i denne sæson i forhold til ærkerivalerne fra Real Madrid. Catalanerne vandt supercuppen med 3-1 i januar over netop Madrid og i La Liga synes mesterskabet afgjort med det catalanske forspring på 12 point, der blandt andet blev skabt efter en 2-1 sejr over Madrid for blot et par uger siden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu gælder det Copa del Rey, hvor Barca vandt den første semifinale med 0-1 på Santiago Bernabeu for en måned siden. Dermed står Xavi og hans spillere med de bedste kort på hånden i aftenens returkamp på Spotify Camp Nou.

Rivaliseringen er som altid stor mellem de to traditionsklubber og det vil være en kæmpe triumf for Barca, hvis de også kan sende Madrid ud af pokalturneringen, som de har gjort i supercuppen og sandsynligvis også i mesterskabskampen.

Kommer Barca videre til finalen, vil de således have muligheden for at rydde bordet i de tre hjemlige turneringer.

El Clásico i aften spilles kl. 21.00 og den kan ses direkte på Ekstra Bladet+.