Flot 4-2 sejr til Barca Atlétic i Mini-Clásico

FCBARCELONA.DK - 04.06.23

// Barca Atletic

Barcas andethold, Barca Atlétic, kom i går et lille skridt nærmere oprykning, da de besejrede Real Madrid Castilla med 4-2 i den første af to playoff-kampe om oprykning til næstbedste række.

Kampen mellem Barca Atlétic og Real Madrid Castilla blev hurtigt døbt Mini-Clásico af pressen da det lå fast, at de to ærkerivaleres andethold skulle mødes over to kampe i oprykningsspillet.

Første opgør blev spillet i går på Estadi Johan Cruyff og det blev både spændende intenst. Madrid kom foran efter et lille kvarter, men Barca Atlétic kom flot tilbage med to mål inden pausefløjtet af Roberto og Chadi Riad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Real Madrid Castilla fik udlignet midt i anden halvleg, men svaret kom hurtigt fra hjemmeholdet. Træner Rafa Márquez valgte at sende Garrido på banen med et kvarter tilbage og det skulle vise sig at være en god idé. Garrido var nemlig ophavsmanden til to oplæg i det 76. og 80. minut, som Luismi Cruz udnyttede begge gange til en 4-2 føring.

Det blev også kampens resultat og dermed står Barca Atlétic med et godt inden returkampen i Madrid om en uge.