fbpx

Barca Atlétic klarer sig flot trods mange fravær

FCBARCELONA.DK - 13.11.23

// Barca Atletic

Barca har hele otte spillere med for Spanien ved U17-VM i øjeblikket og det skabte frygt for, at andetholdet Barca Atlétic ville få problemer. Det er dog ikke sket, nærmest tværtimod, for holdet blander sig i toppen af tabellen.

Barca har et fantastisk kuld af unge talenter i La Masia og det fik den spanske U17-landstræner José Lana til at udtage hele otte Barca-spillere til U17-VM i Indonesien. Der er tale om Marc Guiu, Pau Prim, Héctor Fort, Pau Cubarsí, Andrés Cuenca, Marc Bernal, Quim Junyent og Juan Hernández. Slutrunden spilles frem til midten af december.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det ville være normalt og forventeligt, at så mange fravær ville svække Barca Atlétic, men træner Rafa Márquez er lykkedes flot med, at finde alternativer. I lørdags vandt de med 4-1 over naboerne fra Sabadell og med det resultat tog Barca Atlétic førstepladsen i Primera Division RFEF, som tredjebedste række i spansk fodbold kaldes.

Barca Atlétic måtte dog aflevere førstepladsen efter søndagens kampe, men blot det at holdet blander sig i den absolutte top under de svære omstædigheder, skaber optimisme til den resterende del af sæsonen.

Efter weekendens kampe indtager Barca Atlétic andenpladsen. Vinderen af rækken rykker direkte op i La Liga 2, mens de fire efterfølgende deltager i knockout-kampe om oprykning..:FORSIDE:.