fbpx
Annonce

Xavi vil ikke vælge mellem Font og Laporta

FCBARCELONA.DK - 20.12.20

© Getty Images
// Xavi // Joan Laporta // Font

Xavi Hernández har flere gange udtrykt sympati for præsidentkandidaten Victor Font, men efter at Joan Laporta er kommet på banen som kandidat, vil Xavi ikke vælge side mellem de to. Det slår han fast i et interview.

Victor Font og Xavi er gode venner og når Font har beskrevet sit projekt med Barca, har Xavi hele vejen været tiltænkt en hovedrolle, enten som træner eller som en overordnet manager. Derfor har mange opfattet de to som et team i præsidentvalgkampen.

Sådan er det dog ikke, for efter at Joan Laporta har meddelt sit kandidatur til præsidentposten, vil Xavi ikke pege på en foretrukken kandidat.

'Jeg ønsker ikke at være proaktiv for nogen kandidat. Jeg er venner med dem begge og jeg ønsker det bedste for begge to. Jeg holder meget af dem' udtaler Xavi til El Periódico de Catalunya.

'Jeg har haft en tæt relation til Font de seneste fem år, hvor vi har diskuteret Barcas fremtid og de sportslige behov. Først for nylig fandt jeg ud af, at Laporta stiller op. Vi svinger rigtig godt sammen. Han er den bedste præsident jeg har haft i Barca' fortsætter midtbanelegenden.

Det ligger dermed fast at Xavi ikke stiller sig bag en konkret kandidat ved valget den 24. januar, men afventer og ser hvem der bliver valgt af klubbens 110.000 stemmeberettigede medlemmer.

.:FORSIDE:.