fbpx

Logisk hvis Laporta har Gironas Michel på blokken

FCBARCELONA.DK - 03.01.24

 


Det er ikke lykkes for Xavi at få tingene til at fungere denne sæson, men indtil videre er han fredet af Barca-præsident Laporta. Det kan dog ændre sig og det vil være overraskende, hvis ikke Gironas Michel er et emne.

Xavi har været fyringstruet denne sæson i de catalanske medier, selvom både præsident Joan Laporta og sportsdirektør Deco har benyttet enhver lejlighed til, at bakke holdets træner op. Den opbakning kan dog hurtigt forsvinde, hvis klubben kommer til at opleve en sæson uden titler.

Derfor har Laporta med stor sandsynlighed en ønskeliste liggende over mulige afløsere, hvis det måtte komme til et trænerskifte til sommer. Her vil det være logisk, hvis Gironas træner, Miguel Ángel Sánchez Muñoz, bedre kendt som Michel, står meget højt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Michel har gjort det formidablet i den ærkecatalanske by Girona. I sæsonen 2021/22 ledede han holdet til oprykning og i sidste sæson blev det til en imponerende 10. plads i La Liga. Det er dog ingenting i forhold til denne sæson, hvor Girona har været sensationelt højtflyvende. De deler førstepladsen med Real Madrid og har kun tabt en enkelt kamp af 18. Den helt store triumf kom i december, da Girona ydmygede storebror Barca på Estadi Olímpic i Barcelona med en fuldt fortjent 2-4 sejr.

Michel er fra Madrid, hvor han som spiller havde en stor karriere i Rayo Vallecano, hvor han senere også blev træner. Det er dog i Girona han har fået sit gennembrud, for ikke nok leverer han flotte resultater, det sker også gennem attraktivt og flot spil, hvor målet er at dominere kampene.

Den filosofi passer perfekt til Barca og da Michel samtidig har gjort sig store anstrengelser for at lære catalansk i respekt for Gironas fans, ligner han et godt bud på en potentiel afløser for Xavi, hvis Laporta skulle finde på at skifte ud på trænerposten.// Xavi // Joan Laporta // Michel
.:FORSIDE:.