fbpx
Annonce

Medier: Laporta holder møde med ledelsen netop nu

FCBARCELONA.DK - 27.01.24

// Xavi // Joan Laporta

Barca led lørdag aften et ydmygende nederlag, da man hjemme i Barcelona tabte med 3-5 til Villarreal. Kort tid efter slutfløjtet går meldingerne på, at præsident Joan Laporta netop nu holder møde med Xavi og den sportslige ledelse.

Det er medierne RAC1 og journaliten Gerard Romero, der netop har afsløret, at Joan Laporta i disse minutter har indkaldt og er samlet med hele den sportslige ledelse. Det meldes også, at Xavi er med på mødet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Laporta har arrangeret krisemødet efter nederlaget til Villarreal, men det vides ikke hvad der helt præcist bliver talt om eller om der skal tages en drastisk beslutning. Medierne spekulerer i alt lige fra en fyreseddel til Xavi til at ledelsen blot skal analysere situationen.

Spekulationerne er blot blevet forstærket yderligere af, at Xavi blev spottet klar til at træde ind til pressemødet efter kampen, men pludselig forsvandt catalaneren, hvorefter han kort tid efter blev meldt samlet med Laporta og den sportslige ledelse.

OPDATERING 21.50:

Nogle meldinger går på, at Joan Laporta og ledelsen betragter Xavi som ude af stand til at vende situationen, men at man vil have, at catalaneren selv siger op så man ikke skal betale hans løn til sæsonen er slut. Xavi har fortsat ikke holdt sit pressemøde efter kampen.

.:FORSIDE:.