fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi skal tænke på de titler vi kan vinde'

FCBARCELONA.DK - 25.02.23

// Almeria

Xavi har holdt pressemøde forud for søndagens udekamp i ligaen mod Almería. Her kom det dog mere til at handle om Barcas exit af Europa League end om Almería, men Xavi bad om, at man nu kigger fremad.

'Jeg ved ikke om Almería spiller med fire eller fem i bagerste kæde, men vi får det svært, for de er stærke på egen bane, hvor de har fået mange point. Vi skal kunne dominere kampen og spille på deres banehalvdel. Vi skal spille med tålmodighed og bevare roen, for det er tre vigtige point' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad Xavi også sagde:

En skuffende sæson med exitten af Europa?
'Det var ikke rart at tabe i torsdags, men vi er godt med i både ligaen og i Copa del Rey, hvor vi møder en stærk modstander i Real Madrid. Vi har allerede vundet supercuppen og vinder vi ligaen, vil det være en rigtig god sæson'.

Situationen for Araujo og Ansu Fati:
'Araujo er 100% klar og Ansu Fati har blot fået et slag på knæet, så håber vi at have ham med på torsdag'.

Hvordan går det med Dembélé?
'Det går fint. Han er hænderne på fysioterapeuterne. Han er ikke 100% klar, men han er tæt på at kunne træne med igen. Det hele afhænger af ham selv og vi forcerer ingenting'.

Humøret i truppen efter Old Trafford:
'Vi skal stolte over den måde vi spillede med på. Alle kan tabe mod United. Mine spillere er frustrerede over at vi ikke vandt, men vi skal tænke på de titler som vi kan vinde'.

Kritikken efter nederlaget mod United:
'Jeg har ikke læst noget af det. Det ændrer ingenting. Jeg synes vi spillede en god kamp, hvor vi måtte opleve et nederlag, men vi kunne også have vundet. Barca efterlod et godt indtryk'.

Skuffelsen i Europa League:
'Den store skuffelse var, da vi røg ud af Champions League, men vi skal ikke tale mere om Europa League, for det er overstået nu. Nu handler det om Almería og det skal vi fokusere på. Vi oplevede en stor skuffelse, men der er andre mål vi skal nå'.



.:FORSIDE:.