fbpx

Xavi: 'Der venter os en meget svær udekamp'

FCBARCELONA.DK - 16.03.24

 


Xavi har holdt pressemøde forud for kampen i morgen mod Atlético Madrid i den spanske hovedstad. Her forudså Barca-træneren en meget svær opgave og han udråbte samtidig PSG som favorit i de to Champions League opgør.

'I morgen er en vital kamp, som alle dem der mangler, på grund af omstændighederne i La Liga. Vi møder et hold der har Champions League niveau. De er meget stærke, ikke mindst foran deres egne tilhængere, hvor de ikke har tabt siden vi sidst var der i sidste sæson. Det viser hvor svært det bliver, at få de tre point. Der venter os helt sikkert en meget svær udekamp' indledte Barca-træneren.

Her er hvad Xavi også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Joao Félix på sin gamle hjemmebane:
'Kampen er skabt til, at de store spillere viser personlighed. Joao spillede en flot kamp i vores første opgør og i morgen er både han og alle de andre vigtige. Rent personligt kunne jeg godt lide en fjendtlig stemning og Joao er mentalt stærk. Han har hvad der skal til, for at spille en god kamp i morgen'.

Bliver Torres og Alonso udtaget til kampen:
'Vi kommer med truppen i morgen, men som udgangspunkt er de begge med, hvis der ikke er noget er ændrer sig'.

PSG venter i Champions League:
'Det var en af de sværeste modstandere vi kunne trække. Luis Enrique er fantastisk og hans hold arbejder altid godt. Det var en af de værste modstandere, men vi har drømmen og håbet om at spille nogle flotte kvartfinaler. Det er meget positivt, at vi spille returkamp på hjemmebane'

Hvem ser Xavi som favorit i kvartfinalerne:
'Rollen som favorit ville jeg nok give til dem, trods de historiske fakta. Økonomisk er vi ikke i samme situation, men lysten til at vinde er stor'.

Pau Cubarsí på tale til både EM og OL:
'Jeg håber ikke det sker, men der er ingen grund til at skabe et negativt scenarie. Jeg er glad på Paus vegne, men jeg kan ikke sige mere, for det er ikke mig der afgør, om han tager til OL og EM. Der er lang tid endnu'.

Planlægningen af næste sæson:
'Jeg deltager i den fordi jeg elsker denne klub og ønsker det bedste. Min beslutning ændrer sig ikke. Jeg har altid været klubbens mand, fra allerførste dag. Jeg hjælper klubben i enhver situation hvor jeg kan'.

Andreas Christensens rolle på midtbanen:
'Idéen med Christensen er gået rigtig godt. Han nyder det og giver os meget balance og ro. Han bliver bedre med bolden og ser fremad på banen, hvor han viser mod. Han føler sig godt til rette på positionen'.

Jules Koundés rolle som højre back:;
'Han vænner sig rigtig godt til den nye position. Han er en afgørende spiller for holdet og han er altid klar til at forbedre flere facetter i spillet. Jeg er altid rolig, når Koundé er en del af holdet'.

xavi18F

// Xavi // Atletico Madrid
.:FORSIDE:.