fbpx

Xavi: 'Det handler om tre point mod en direkte rival'

FCBARCELONA.DK - 02.12.23

 


Xavi har holdt pressemøde forud for søndagens svære og vigtige hjemmekamp mod Atlético Madrid. Her så han frem mod en svær opgave og kunne også afsløre, at Ter Stegen endnu ikke er klar til at spille.

'Det er en vigtig kamp, hvor det handler om tre point mod en direkte rival. Atlético er i god form, så vi får brug for vores tilhængere. Vi skal dominere spillet og cirkulere bolden godt rundt. De kommer til at forsvare sig med en solid blok, så det bliver svært, men vi er i stand til at spille en god kamp og tage de tre point' indledte Xavi.

Her er hvad han også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Kan Ter Stegen spille kampen?
'Han er blevet testet, men der er noget der generer. Han vil meget gerne spille, men er ikke med i morgen'.

Baldes dalende formkurve:
'Da vi mødte Rayo, lagde han en assist og spillede en god kamp. Han kommer til at spille mere, for der er brug for alle'.

Joao Félix møder sit tidligere hold:
'Det er noget der bør motivere ham. Det giver altid ekstra motivation at møde ens tidligere hold. Jeg ser ham glad og tilfreds og jeg er meget tilfreds med hans præstationer'.

Holdet ligger på fjerdepladsen i ligaen:
'Holdet er faldet i niveau og vi har ikke fået de ønskede resultater. Vi skal være mere konstante i vores spil og der er meget der kan forbedres. Der er ting vi har gjort godt, men vi skal have forbedret vores spil, for så kommer resultaterne'.

Betydningen af sejren over Porto:
'Jeg er meget glad for, at vi er videre i Champions League. Nu er vi mere rolige'.

Kommer Vitor Roque til januar?
'Det erbejder vi på. Det vil være både vigtigt og interessant. Vi må se hvad der sker. Det er stadig for tidligt'.

Lewandowskis præstationer:
'Han er som en maskine, for det er en spiller der ikke stopper med at arbejde. Han er om en robot der træner og træner. Det er fantastisk. Han er vores bedste spiller i front og han gør en forskel, men vi skal give ham flere bolde og arbejde med'.// Xavi // Atletico Madrid
.:FORSIDE:.