fbpx
Annonce

Xavi: 'Det var sæsonens mest komplette kamp'

FCBARCELONA.DK - 18.03.24

 


Det var helt naturligt en glad og smilende Xavi Hernández, der mødte pressen efter den imponerende 0-3 sejr over Atlético Madrid. Han roste holdet for indsatsen og betegnede kampen som sæsonens mest komplette.

'Det var helt sikkert sæsonens mest komplette kamp. Det blev en kamp som den mod Napoli. Vi læste kampen godt og angreb godt i de frie rum. Det blev en ideel kamp ud fra den måde vi gerne vil spille på' indledte han.

'Alle spillerne ville vise deres bedste version. De var alle brilliante i dag og spillede en stor kamp, både individuelt og som hold. Vi er bedre i forsvaret, mister ikke så mange bolde, er mere solide og hjælper hinanden. Vi er i vores bedste periode på sæsonen' fortsatte han.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Her er hvad Xavi også kommenterede:

Andreas Christensen blev skadet under opvarmningen:
'Det er ikke nogen skade, men Andreas følte ubehag med en arkillessene og det har vi alle prøvet. Det kan være væk om nogle dage. Vi valgte Fermín, forbi han er god til at finde de frie rum'.

Gündogans kamp:
'Gündogan tilfører os meget i positionsspillet på midten. I dag spillede vi en perfekt kamp med positionsspil og angreb i de frie rum'.

Xavi blev udvist:
'Det betyder ingenting. Det vigtigste er holdet. Jeg blev udvist for mine fagter, for jeg sagde absolut ingenting. Jeg forsøger at vise respekt. Jeg er meget passioneret og jeg ønsker at mit hold vinder. Jeg synes det var en unødvendig og uretfærdig udvisning, men jeg må acceptere det'.

Kampen om mesterskabet:
'Vi er Barca og her er der ingen der slapper af. Vi kommer til at presse Madrid alt hvad vi kan, og ikke mindst fordi jeg stopper. Vi vil kæmpe med om de to vigtigste titler. Otte point er mange og vi afhænger ikke kun af os selv, men vi har en indbyrdes kamp. Det bliver svært, men vi vil forsøge'.

Joao Felix' præstation:
'Han spillede en rigtig god kamp, også uden bold. Han gjorde en forskel for os og var ekstra motiveret. Jeg er meget glad på hans vegne'.

Lewandowskis kamp:
'Lewandowski var meget aktiv og han spillede nok sin bedste kamp siden han kom til Barca. Jeg er meget glad og tilfreds'.

xavi122F

// Xavi // Atletico Madrid
.:FORSIDE:.