fbpx
Annonce

Xavi bringer håbet tilbage til Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 21.11.21

// Xavi // Espanyol

instabar


Barca var ikke uheldige med at få de tre point mod Espanyol i går aftes. Holdet var i problemer i slutfasen og det er tydeligt at der venter Xavi et stort arbejde med at få holdet på ret kurs, men håbet er vendt tilbage til Camp Nou.


Der har længe hersket en opgivende og nærmest resignerende stemning på Camp Nou og i omklædningsrummet i denne sæson, men det har ændret sig markant med ankomsten af Xavi som ny Barca-træner. Det så man tydeligt i går til lokalderbyet mod Espanyol.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Først og fremmest var der mødt mere end 74.000 tilskuere frem for at se kampen, hvilket er cirka dobbelt så mange som ved den seneste hjemmekamp, der var mod Deportivo Alavés. Det viser at tilhængerne tror på Xavis projekt og ønsker at bakke ham og holdet op.

Også på banen så man en ændring. Spillerne kæmpede forbilledeligt og de gjorde alt for at følge Xavis taktiske oplæg med boldbesiddelse, et effektivt genpres og spil over kanterne. Indtillingen var god gennem hele kampen, også i det sidste kvarter, hvor Espanyol pressede på og var tæt på at udligne.

Efter kampen glædede Xavi da sig også både over opbakningen og indstillingen, men han understregede også, at der er rigtig mange ting der skal forbedres. Der kan ikke skabes mirakler, men der er ingen tvivl om, at Xavi har truppens og tilhængernes tillid og det skal der bygges videre på.

Næste opgave er på tirsdag mod Benfica hjemme på Camp Nou, hvor en sejr vil bringe Barca videre til Champions League 1/8 finalerne.

.:FORSIDE:.