fbpx
Annonce

Uruguay: 'Vi overholder vores aftale med Barcelona'

FCBARCELONA.DK - 26.11.22

// Ronald Araujo

Der er mange historier om, at man i Barca ikke er komfortable ved Arajuos genoptræning med Uruguay i Qatar, men landstræner Diago Alonso forsikrer om, at alle aftaler med Araujos klub bliver overholdt.

Bliver der gået for hårdt frem med Araujos genoptræning efter hans låroperation? Det er det hele store spørgsmål i Barcelona, hvor man frygter at der bliver gået for hurtigt frem i håbet om, at forsvarsspilleren kan komme i aktion ved slutrunden. Man frygter at Araujos skade forværres.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I går blev Uruguays landstræner spurgt til Barcas utilfredshed. 'Det er ikke noget der er blevet kommunikeret til os. Vi har en god dialog med Barcalona, som vi har en aftale med. Den respekterer vi og spilleren fortsætter sin udvikling. Det er det eneste jeg kan sige' lød det fra Diego Alonso.

Netop Araujos genoptræning og kamp for at blive klar, er et stort tema i Uruguay, hvor alle håber at Barca-spilleren kan hjælpe holdet i Qatar. Det øger presset på Alonso og derfor er der fare for, at Araujo sendes for tidligt i kamp.

Xavi ventes til Qatar i dag eller søndag, hvor han skal tale med Araujo selv og de fysiske trænere fra klubben, som er rejst med til Qatar.



.:FORSIDE:.