fbpx
Annonce

Sergi Roberto forventes at blive ny førsteanfører

Peter Vyff - 11.05.23

// Sergio Busquets // Sergi Roberto

Busquets meddelte i går sin exit, efter snart 15 års førsteholdsfodbold på Camp Nou. Sergi Roberto tippes nu til at overtage anførerbindet til trods for, at han ikke forventes at være en del af startopstillingen til næste sæson.

Barca skal snart tage afsked med Sergio Busquets, der efter længere tids overvejelser har besluttet sig for at forlade Camp Nou efter denne sæson. Det efterlader ledelsen med et større arbejde, da der skal findes en erstatning for eks-landsholdsspilleren, der på trods af hans høje alder, stadig har været en fast del af startopstillingen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det efterlader også Xavi uden hans normale førsteholdskaptajn, som siden Lionel Messis skifte til Paris Saint-Germain, har været Busquets. Cheftræneren forventes ifølge avisen Sport at udpege Sergi Roberto som holdets ny førsteanfører, hvilket er en beslutning som resten af omklædningsrummet angiveligt bakker op omkring.

Den 31-årige Sergi Roberto underskrev i starten af året en étårig kontraktforlængelse efter en halvsæson, hvor han trods et par skadesperioder, viste sig særdeles værdifuld på holdet, hvor han også har budt ind med flere vigtige scoringer. Catalaneren forventes dog ikke at blive en del af startopstillingen til næste sæson, men taget hans store alsidighed i betragtning, så skal han nok få en del spilletid.

Og skulle Sergi Roberto ende med at blive holdets nye anfører, så betyder det at Jordi Alba rykkes op som andenkaptajn, imens Marc-André ter Stegen bliver tredjeanfører. Det vides endnu ikke, hvem der bliver fjerdekaptajn, men alt tyder på at det kommer til at stå imellem Frenkie de Jong, Ousmane Dembélé, Ronald Araújo eller Robert Lewandowski.



.:FORSIDE:.