fbpx
Annonce

Ronaldinho smidt i fængsel i Paraguay!

FCBARCELONA.DK - 09.03.20

© FC Barcelona
// Ronaldinho

Forleden blev Ronaldinho anholdt for at rejse ind i Paraguay med falske papirer og sagen er langt fra slut for Barca-legenden. Han er nu blevet varetægtsfængslet og det kan vare flere måneder, før han kommer fri.

Hvad der skulle have været en fornøjelig tur til Paraguay for Ronaldinho og hans bror, hvor de skulle promovere en bog og deltage i velgørenhed, har udviklet sig til et sandt mareridt for den brasilianske legende.

Efter at have været tilbageholdt på sit hotel nogle dage, er Ronadinho og hans bror nu sat i et paraguyansk fængsel. Det skete under stor dramatik, hvor de blev ført væk i håndjern. Dommerens begrundelse for at varetægtsfængsle dem var, at han frygtede at de ville flygte ud af landet.

Det er en kendsgerning at Ronaldinho og hans bror var i besiddelse falske pas fra Paraguay da de rejste ind i landet, men det er fortsat en gåde, hvorfor de havde fået lavet dem. Turen var planlagt lang tid før og var kendt af offentligheden.

Nu skal Ronaldinho så sidde i fængsel mens sagen undersøges og der eventuelt rejses tiltale. Der kan gå op til seks måneder før sagen kommer for en domstol og derfor kan det blive et langt fængselsophold for den tidligere Barca-spiller.

.:FORSIDE:.