fbpx
Annonce

PSG-scouts så Napoli-kamp med tanke på sommerkøb

Simon Arun Vrábel - 15.03.24

// Lamine Yamal // Pau Cubarsí

PSG havde forleden angiveligt en scout tilstede på Montjuïc for at nærstudere Pau Cubarsí og Lamine Yamal, som franskmændene allerede skulle have budt på. Planen skulle efter sigende være et stort bud til sommer.

Den franske hovedstadsklub skulle allerede have budt enorme 200 millioner euro for Lamine Yamal, men til trods for at være blevet kategorisk afvist, afholdt det ikke klubben fra at sende en scout til Champions League-kampen imod Napoli. Her var opgaven tilsyneladende at nærstudere Lamine Yamal og Pau Cubarsí.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er avisen Sport som fortæller, at kilder tæt på Barca har bekræftet franskmændenes besøg, og man må sige, at de to unge stjerner gav fuld valuta for entrebilletten. Imens Yamal ikke kom på måltavlen, så spillede den unge angriber en flot kamp, hvor han konstant var farlig i angrebet, mens Cubarsí fik lukket helt ned for Napolis angreb.

Imens Lamine Yamal har en frikøbsklausul på 1 milliard euro, så er den nuværende klausul for Pau Cubarsí på beskedne 10-15 millioner euro. Klubbens ledelse er dog i fuld gang med at forbedre forsvarsspillerens kontraktvilkår samt forhøje hans frikøbsklausul.

Ingen forventer at PSG mange penge kan lokke de to La Masia-spillere væk fra Barcelona, da de begge drømmer stort om at triumfere i den catalanske klub, noget som de er godt på vej til.

yamal11F

.:FORSIDE:.