fbpx
Annonce

Også Atlético Madrid smed point i topkampen

FCBARCELONA.DK - 01.05.22

// La Liga

Man må sige at Barca får god hjælp i deres bestræbelser på at fastholde andenpladsen i ligatabellen. Efter at Sevilla i går spillede 1-1 mod Cádiz, tabte Atlético Madrid senere på lørdagen til Athletic Club Bilbao.

Barca kunne have sat sig solidt på andenpladsen i La Liga, hvis ikke de havde dummet sig mod Cádiz og Rayo hjemme på Camp Nou i de seneste kampe. Nu er det i stedet helt tæt i kampen om top 4 placeringerne, når man lige ser bort fra suveræne Real Madrid.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Derfor kom det som en velkommen nyhed, at Atlético Madrid sent i går aftes måtte rejse hjem fra Bilbao med et 2-0 nederlag til Athletic Club.

Sammen med Sevillas uafgjorte resultat betyder Atléticos nederlag, at Barca kan trække lidt fra konkurrenterne i aften, når de tager imod Mallorca hjemme på Camp Nou, men kræver en sejr.

Lørdagens resultater lukker for alvor Betis og Real Sociedad tilbage i kampen om top 4 placeringerne, der giver adgang til næste sæsons Champions League. Skal Barca ikke komme for meget under pres her, skal de tre point i hus i aften.

Kampen mod Mallorca spilles kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.