fbpx
Annonce

Barca er nu kun to point efter Real Madrid

FCBARCELONA.DK - 06.11.23

 


Weekendens runde i La Liga viste sig at blive en god en af slagsen for Barca. Catalanerne slog som bekendt Real Sociedad på udebane, mens både Real Madrid og Atlético Madrid satte point til i deres kampe.

Lørdag kom Barca på en særdeles vanskelig opgave, da man mødte formstærke Real Sociedad på udebane. En scoring i overtiden af Ronald Araújo sikrede dog en catalansk sejr og tre meget vigtige point i kampen om det spanske mesterskab.

Forinden havde Atlético Madrid, som inden weekendens runde var ét point foran Barca, indkasseret et sjældent nederlag. Madrilenerne mødte Las Palmas på udebane og her blev det til et overraskende nederlag tll Diego Simeones tropper på 2-1. Dermed går Barca forbi Atlético Madrid i tabellen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Også Real Madrid satte point til i deres kamp denne weekend. Hjemme på Santiago Bernabeu skuffede hovedstadsklubbens fælt og spillede 0-0 mod Rayo Vallecano. Dermed hentede Barca to point på ærkerivalerne på andenpladsen, hvor afstanden nu kun er to point.

På førstepladsen finder man catalanske Girona, som fortsætter deres fantastiske start på sæsonen. I deres kamp på udebane mod Osasuna blev det til en flot sejr på 2-4 og dermed topper Girona ligatabellen med 31 point efter 12 runder. Herefter følger Real Madrid på andenpladsen med 29 point og Barca på tredjepladsen med 27 point. Atlético Madrid indtager fjerdepladsen med 25 point.

Se stillingen i La Liga her.


// La Liga
.:FORSIDE:.