fbpx
Annonce

Avis: Ledelsen anser kun syv spillere som urørlige

Peter Vyff - 27.04.22

// Joan Laporta

Sæsonen er snart slut, og transferplanerne er begyndt at tage form på Camp Nou. Barca har haft en skuffende sæson, og alle forudser derfor en stor udskiftning i førsteholdstruppen. Ledelsen har dog fredet syv spillere, som holdets videre fundament skal bygges på.

Det har været en underlig sæson for Barca, som har haft det svært efter Lionel Messis afsked med Camp Nou. Catalanerne har ikke formået at fastholde den gode form, som holdet ellers genfandt efter Xavi overtog trænersædet i efteråret. Hans mandskab er rendt ind i tre nederlag i de sidste fire kampe, og trætheden hos flere spillere er også ved at vise sig.

Der skal derfor nye kræfter til, og Joan Laporta har med sin tekniske stab arbejdet længe på at finde forstærkninger til næste sæson. Utroligt mange navne har været sat i forbindelse med et skifte til Camp Nou, og ifølge avisen Sport, så kommer der til at ske en mindre 'revolution' i klubben.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Tilbage i 2003, hvor Laporta blev præsident for første gang, forlod hele 14 spillere holdet, imens der blev hentet 11 nye ansigter ind. Der kan meget vel ske noget lignende i det kommende transfervindue, hvor store navne som Robert Lewandowski, Erling Haaland og Mohammed Salah er sat i forbindelse med et skifte til Barca. Ifølge Sport har ledelsen også en liste over de spillere, som har leveret under niveau, og Joan Laporta har angiveligt i sinde at luge kraftigt ud i den.

Ledelsens overordnede transferplan er at finde spillere, som med det samme kan vende tingene rundt, og samtidig være en del af det holdets setup på længere sigt. Derfor har Barca fundet frem til syv spillere på det nuværende førstehold, som skal danne fremtiden for holdet. Ifølge Sport drejer det sig om Ansu Fati, Pedri, Ronald Araújo, Gavi, Nico Gonzalez og nyindkøbene i denne sæson, Eric Garca og Ferran Torres. Spillerne har angiveligt bevist overfor ledelsen, at de har niveauet, der kræves for at blive en del af holdets kerne for nutiden og fremtiden.

Hvad angår resten af spillerne i førsteholdstruppen, så kan de få lov til at forlade Camp Nou, hvis der kommer et passende tilbud. Det mest omtalte navn for tiden er Frenkie De Jong, som meldes på vej til Manchester United, og set i lyset af Sports meldinger, så virker skiftet ikke usandsynligt.

.:FORSIDE:.