fbpx

Officielt: Fem Barca-spillere i Spaniens startopstilling

Simon Arun Vrábel - 06.12.22

© Getty Images
// Spanien // VM Qatar

Luis Enrique har udtaget sine fortrukne spillere til startopstillingen i den afgørende kamp imod Marokko, hvor der kæmpes om en billet til kvartfinalen og her har hele fem Barca-spillere fået landstrænerens tillid.

Endnu engang er Barca flot repræsenteret når Spanien møder nabolandet Marokko i en direkte kamp om en plads i VM-kvartfinalen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Luis Enrique har igennem hele slutrunden vist stor tillid til Barca-spillerne og selvom man tabte den sidste kamp med 2-1 til Japan så gik man videre fra gruppespillet. I eftermiddagens spændende og altafgørende kamp er det derfor endnu en flot anerkendelse af Barca at hele fem spillere har fået en plads i landstrænerens startopstilling. De fem spillere er, Jordi Alba, Pedri, Sergio Busquets, Gavi og Ferran Torres.

Luis Enrique har valgt at starte med følgende spillere: Unai Simon, Jordi Alba, Aymeric Laporte, Rodri, Marcos Llorente, Pedri, Sergio Busquets, Gavi, Dani Olmo, Marco Asensio, Ferran Torres.

Vinderen af kampen skal møde vinderen af tirsdagens aftenkamp som står imellem Portugal og Schweiz som spilles kl. 20.00.

.:FORSIDE:.