fbpx

Medier: Gavi er ude resten af sæsonen

FCBARCELONA.DK - 20.11.23

© Getty Images
// Spanien // Gavi

Gavi kom søndag aften særdeles galt af sted, da han Spaniens landskamp mod Georgien vred helt forkert om på højre knæ. Meldingerne går på et overrevet korsbånd og hvis det holder stik er sæsonen slut for Barca-spilleren.

Der var kun spillet 26 minutter af søndagens EM-kvalifikationskamp mellem Spanien og Georgien, da Gavi kom galt af sted. Midtbanespilleren landede forkert da han skulle tæmme bolden og drejede helt forkert rundt på højre knæ.

Smerten var ikke til at tage fejl af hos Gavi, som humpede voldsomt ud af banen og senere brød ud i tårer. Det var tydeligt at se på den blot 19-årige Barca-spiller, at noget var grueligt galt.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Meldinger fra de spanske og catalanske medier går på, at Gavi har revet korsbåndet over i højre knæ. Ifølge avisen AS har det spanske fodboldforbund allerede meddelt Barca, at Gavi har revet korsbåndet over.

Hvis der som ventet er tale om et overrevet korsbånd vil Gavi skulle holde en pause på mellem seks og otte måneder. Det vil betyde, at Gavi misser resten af sæsonen for Barca samt EM og OL til sommer.

Se Gavi pådrage sig sin skade herunder:

 
.:FORSIDE:.