fbpx
Annonce

Officielt: Barca udskyder beslutning om Ansu Fati

FCBARCELONA.DK - 22.01.22

// Ansu Fati

ps5 art


Fredag aften bekræftede Barca i en pressemeddelelse, at Ansu Fati tidligere på dagen blev undersøgt for sin skade og at de viser, at han har pådraget sig en skade i venstre baglår. Nu skal man beslutte, om angriberen skal opereres.

Ansu Fati nåede kun en halv times spilletid i torsdagens pokalkamp mod Athletic Bilbao, inden han grædende måtte forlade banen med hvad der lignede endnu en alvorlig muskelskade.

Artiklen fortsætter under annoncen


Fredag aften kunne Barca efter undersøgelser af Ansu Fati bekræfte, at angriberen har pådraget sig en skade i venstre baglår. Klubben skriver derudover, at en beslutning om behandlingen vil blive taget i løbet af de kommende dage.

Selvom at Barca ikke direkte skriver det, så er der ingen tvivl om, at man i øjeblikket overvejer at operere Ansu Fati for skaden. En operation vil betyde en pause på omkring tre til fire måneder, hvilket i værste fald kan holde den spanske landsholdsangriber ude i resten af sæsonen.

Der skulle være tale om den samme skade, som Ousmane Dembélé pådrog sig og som endte i en operation i Finland i sommer. Det resulterede i en pause på fire måneder.

.:FORSIDE:.