fbpx
Annonce

Officielt: Barca forlænger med Araújo frem til 2026

FCBARCELONA.DK - 26.04.22

// Ronald Araujo

I en pressemeddelelse tirsdag eftermiddag kunne Barca langt om længe annoncere, at man er nået til enighed med Ronald Araújo om en kontraktforlængelse. Den nye aftale løber frem til 2026 og uruayaneren får en frikøbsklausul på 1000 mio. euro.

Forhandlingerne om en ny kontrakt til Ronald Araújo har efterhånden stået på i lang tid, da Barca som resultat af den udfordrende økonomi ikke kunne matche de krav, som uruayaneren måske nok fortjener på baggrund af hans gennembrud på førsteholdet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu er parterne så heldigvis alligevel nået til enighed, for tirsdag eftermiddag kunne Barca meddele, at man er nået til enighed med Araújo om en kontraktforlæbgelse frem til den 30. juni 2026. Derudover meddeler klubben, at Araújo får en frikøbsklausul på 1000 millioner euro, hvilket svarer til cirka 7,5 milliarder danske kroner.

Barca meddeler ydermere, at Araújo på fredag den 29. april vil underskrive sin nye kontrakt på Camp Nou sammen med præsident Joan Laporta. 

Ronald Araújo kom til Barca den 29. august 2018, hvor han blev en del af catalanernes B-hold. I sæsonen 2020/21 blev han en del af førsteholdet og er nu blevet en særdeles vigtig og fast del af det catalanske forsvar.

.:FORSIDE:.