fbpx
Annonce

Officielt: AS Roma melder afbud til Gamper-opgør

FCBARCELONA.DK - 27.06.22

// Gamper // Roma

Helt uventet har AS Roma aflyst deres deltagelse i det traditionsrige Gamper-opgør på Camp Nou den 6. august. Det stiller Barca i en svær situation, for nu skal de ud og finde en ny modstander til opgøret.

Gamper opgøret, opkaldt efter klubbens stifter Joan Gamper, har til formål at markere starten på en ny sæson. Samtidig bliver spillerne præsenteret for tilhængerne på Camp Nou og såvel træner som anfører holder taler.

Artiklen fortsætter under annoncen


Denne sommer var UEFA Conference Leageu vinderne fra AS Roma inviteret og kampen var sat i kalenderen til den 6. august, en uge inden at ligaen skydes i gang. Nu har AS Roma imidlertid meddelt, at de aflyser deres deltagelse i det traditionsrige opgør.

'Beslutningen er taget som konsekvens af behovet for at ændre på sommerens venskabskampe, for at sikre den bedst mulige forberedelse for den kommende 2022-23 sæson' skriver italienerne på deres hjemmeside.

'Klubben vil gerne takke FC Barcelona for invitationen til Gamper denne sommer og vi ønsker holdet det bedste i deres sæsonforberedelser' fortsætter de.

Nu går jagten ind på en ny modstander og det bliver ikke nemt, for de fleste store klubber har sommerens træningskampe på plads. Det vil være historisk, hvis man bliver tvunget til at aflyse kampen.

At Barca er meget lidt begejstret for afbuddet fremgår af deres udmelding på Twitter. 'Klubbens juridiske team undersøger mulighederne for at kræve erstatning for denne uventede og urimelige beslutning, både for klubben og vores tilhængere' skriver man.

.:FORSIDE:.