fbpx
Annonce

Nye billeder frigivet af det kommende Camp Nou

Peter Vyff - 07.03.24

 


Renoveringen af Camp Nou er godt i gang, og alt går tilsyneladende helt efter planen. Barca kunne under et møde forleden med en række af byens arkitekter løfte sløret en smule for, hvordan det nye stadion kommer til at se ud.

Barca spiller i denne sæson sine hjemmekampe på Montjuïc eftersom Camp Nou er i gang med en større ombyning. Renoveringsarbejdet gælder også området omkring stadion, hvor der skal opføres et nyt museum, der skal tiltrække en masse turister til Catalonien.

Hele projektet går under navnet Espai Barca, der efter planen skal stå færdigt og klar til brug i 2026. Catalanerne forventes dog allerede at kunne spille sine første kampe på Camp Nou til november i år, hvor tæt på 70% af renoveringen skal være færdiggjort.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen ser frem til datoen med stor spænding, da tilskuerantallet på Estadi Olímpic slet ikke har været som forventet. Omsætningen har derfor taget et hårdt slag grundet flytningen til Montjuïc, og derfor er forventningens glæde stor over den fremtidige tilbagevenden til Camp Nou.

Glæden og forventningen steg en smule yderligere forleden, da ledelsen kunne vise nye billeder af det nye stadion. Catalanerne gav et smugkig på det fremtidige Camp Nou, da man i fællesskab med COAC (College of Architects of Catalonia) fremviste en række billeder, både udvendigt og indvendigt.

De nye billeder viser et særdeles imponerede stadion, og specielt indenfor virker det enormt, hvilket også understreges af tilskuerantallet, der kan snige sig over 100.000 på det nye Camp Nou. Og forhåbentlig går renoveringsarbejdet som planlagt, hvilket vil give et kæmpe boost til Barca både sportsligt og kommercielt.

Se billederne herunder:

campnou8

campnou9

campnou10

campnou11

campnou12

campnou13

campnou14

campnou15

// Camp Nou
.:FORSIDE:.