fbpx

Nu kan man bestille gravsted på selve Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 01.11.23

// Camp Nou

Var det måske noget med at blive begravet på selve Camp Nou? Det lyder måske lidt surrealistisk, men den er god nok. Klubben har åbnet op for bestilling af mere end 26.000 gravsteder tæt ved selve banen.

Byggeriet af det nye og moderne Camp Nou er godt i gang og nu har klubben meddelt, at det også involverer et område, hvor klubbens tilhængere kan få deres urne placeret, når de skal begraves.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er planen at etablere 26.600 gravsteder på selve Camp Nou, få meter fra banen. I Catalonien begraves man på hylder og ikke i jorden og derfor bliver urnerne på Camp Nou placeret i små lukkede rum i etager, hvor kan kan købe sig sit helt eget lille rum. Der er også mulighed for at tilkøbe en mindeplade og få designet sin egen urneboks.

Klubben oplyser at prisen vil ligge mellem 250 og 6.000 euro, alt efter hvor lang periode man tegner sig for, men der er ingen information om, hvor lange perioderne er.

I første omgang har klubbens medlemmer fortrinsret til at bestille gravsteder, men derefter åbnes der op for alle andre. På den måde kan de allerstørste fans være til stede ved alle hjemmekampe.

Man kan læse mere på klubbens hjemmeside - klik her..:FORSIDE:.