fbpx

Avis: Barca vil starte næste sæson med udekampe

FCBARCELONA.DK - 01.03.24

 


Arbejdet med moderniseringen og den massive ombygning af Camp Nou skrider planmæssigt frem og det forventes, at der skal spille på stadion til november. Det har fået klubben til at komme med en noget speciel anmodning til La Liga.

Med mindre der opstår uventede forhindringer, kan Barcas spillere indtage Spotify Camp Nou til november, dog med en reduceret tilskuerkapacitet på 60.000, mod de 105.000 som der vil være, når byggeriet står komplet færdigt et par år senere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det betyder, at Barca skal indlede næste sæson på den midletidige hjemmebane Estadi Olímpic Lluis Companys, som de spiller på hele denne sæson.

Nu fortæller avisen Sport, at Barca har bedt La Liga om, at spille så mange udekampe som muligt til efteråret, således at nogle hjemmekampe skubbes til når dørene åbnes igen på Spotify Camp Nou.

Årsagen til anmodningen er primært af økonomisk karakter, for med en større tilskuerkapacitet, vil billetindtægterne bliver markant øget. Tilskuerantallet på Estadi Olímpic er relativt lavt og det skyldes både dårlige adgangsforhold til stadion oppe på Montjuic-bjerget og at mange turister fravælger en tur til kampene, når det ikke er det ikoniske Camp Nou der spilles på.

Umiddelbart forventes det, at La Lige vil være positiv, men spørgsmålet er hvad de andre klubber vil sige, for det er åbenlys en fordel for Barca, at spille flere hjemmekampe på Camp Nou, hvor opbakningen vil være større end på Estadi Olímpic.

campnou9F

// Camp Nou // La Liga
.:FORSIDE:.