fbpx
Annonce

Medier: Dembélé er ude i resten af sæsonen

FCBARCELONA.DK - 04.02.20

© Getty Images
// Ousmane Dembélé

Tirsdag eftermiddag meddelte Barca, at Ousmane Dembélé endnu engang har pådraget sig en alvorlig skade i baglåret. Ifølge adskillige medier er skaden så alvorlig, at sæsonen er slut for den franske angriber.

I Barcas pressemeddelelse meddeler klubben, at Ousmane Dembélé har pådraget sig en komplet fibersprægning i højre baglår og at man i løbet af de kommende timer vil fastslå, hvilken og hvor lang en genoptræning, der venter angriberen.

Ifølge adskillige medier i Catalonien og Spanien peger alt dog i retning af, at sæsonen er slut for Ousmane Dembélé. Barca må med stor sandsynlighed undvære angriberen resten af sæsonen. Det skriver aviser som Sport, Mundo Deportivo og Marca, samt flere af de store radiostationer.

Barca forventes at komme med en officiel udmelding om den forventede skadesperiode senere på tirsdagen, når lægerne har fastlagt den genoptræning og behandling, som er nødvendig.

Det vil være et kæmpe slag i ansigtet for Barca, hvis Dembélé er ude resten af sæsonen. Catalanerne har som bekendt netop solgt Carles Pérez, mens man i forvejen må unvære Luis Suárez. Derudover hentede Barca som bekendt ikke nogen offensiv forstærkning i vinterens transfervindue.

.:FORSIDE:.