fbpx
Annonce

Medie: Barca og Bayern uenige om Lewandowski-pris

Anders Lang Jensen - 13.04.22

// Robert Lewandowski

Barca jagter intenst muligheden for at hente polske Robert Lewandowski i Bayern München til sommer, men tyskerne og Barca meldes langt fra hinanden prismæssigt. Bayern kræver op mod 80 millioner euro for en transfer.

33-årige Robert Lewandowski har angiveligt et ønske om at forlade Bayern München til fordel for nye græsgange, og det kan meget vel blive Barca. På Camp Nou er man angiveligt mere end klar til at hente den polske angrebsstjerne, men det er ikke uden udfordringer.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge den troværdige italienske journalist Gianluca Di Marzio, kræver den tyske storklub 70-80 millioner euro for at slippe deres topscorer til sommer – et år før kontraktudløb i 2023. Barca-ledelsen er dog umiddelbart kun klar til maksimalt at smide 30 millioner euro til sommer.

Spørgsmålet bliver, om Bayern vil lytte til Robert Lewandowskis ønske om at skifte, eller om økonomien gør en transfer umulig. Barca er dog uden tvivl klar til at fortsætte dialogen for at presse Bayern ned i pris for en potentiel aftale til sommerens transfervindue.

.:FORSIDE:.