fbpx
Annonce

Lewandowski efter VM-mål: 'Jeg er lykkelig'

FCBARCELONA.DK - 27.11.22

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowski kom lørdag på tavlen i Polens sejr på 2-0 over Saudi Arabien og det var angriberens første mål nogensinde ved VM. En scoring, som uden overraskelse betyder meget for Barca-angriberen.

Lewandowski er utvivlsomt en af de bedste angribere nogensinde og polakken har scoret mål på samlebånd både i Dortmund, Bayern, Barca og på det polske landshold. Lewandowski har dog længe manglet en enkelt ting - nemlig at score et mål ved en VM-slutrunde, men det lykkedes lørdag. Her scorede Barca-angriberen til 2-0 da Polen slog Saudi Arabien.

Efter opgøret var det derfor en lykkelig, stolt og lettet Lewandowski, som talte med pressen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Jeg har længe været klar over, at dette VM med stor sandsynlighed er mit sidste. Jeg kunne mærke det allerede da vores nationalmelodi blev spillet og da vi alle sang med. Jeg kunne mærke følelserne inde i mig' startede Lewandowski.

'Jeg vil ikke kun huskes som en spiller, som var med til VM, men jeg vil også huskes for en spiller, som scorede et mål. Jeg har altid kæmpet hårdt for en scoring ved VM og i dag lykkedes det endelig'.

'Jeg er meget lykkelig. Efter min scoring kom alle følelserne frem i mig. Alle mine drømme blev opfyldt, alt det jeg drømte om som barn blev opfyldt og det ramte mig efter mit mål. Det var et vigtigt mål og en vigtig sejr' sagde Lewandowski til slut.

Med sejren over Saudi Arabien topper Polen deres gruppe med fire point, mens Argentina og Saudi Arabien har tre point. Mexico er sidst med et enkelt point. Stillingen betyder, at det hele skal afgøres i sidste runde, hvor Polen møder Argentina.

.:FORSIDE:.